Fisioteràpia

Fisioteràpia

Tractament de 50 minuts per a prevenir, tractar i curar lesions musculars, contractures, àlgies, disfuncions, edemes, etc. amb tècniques de fisioteràpia.

Preu per sessió (50 min): 40€

Preu per sessió (25 min): 27€

*Consulteu abonaments

Fisioteràpia + Punció Seca

Tractament de 50 min. de fisioteràpia combinat amb la tècnica de punció seca, molt efectiva en el tractament del dolor i, específicament, en problemes musculars.

Preu per sessió (50 min): 45€

*Consulteu abonaments

Fisioteràpia de l’Esport

La readaptació esportiva consisteix en acompanyar a l’esportista durant tota la fase de recuperació gestionant adequadament la càrrega d’entrenament i adaptant-se al gest esportiu de cada disciplina.

La fisioteràpia de l’esport es centra en localitzar qualsevol tipus d’assimetria o dèficit muscular amb l’objectiu de prevenir lesions i millorar el rendiment esportiu.

Primera Visita (exploració, tractament i pauta personalitzada) : 40€

Seguiment (tractament + entrenament) :

Pack 3 sessions : 115€

Pack 5 sessions : 185€

“Complementa el teu entrenament amb pautes d’alimentació per a millorar el rendiment esportiu”  + INFO

Fisioteràpia del Sòl Pelvià

 

Què tractem?

INCONTINÈNCIA URINÀRIA

3 de cada 10 dones entre els 18 i els 55 anys pateix incontinència urinària. En homes, la prevalença arriba a 5 de cada 10 en edats avançades, sovint a conseqüència de cirurgies prostàtiques.

La incontinència pot manifestar-se amb l’esforç (estornut, tos, salts), o amb urgència, on el desig apareix de manera brusca i genera dificultats per aguantar l’orina (p.ex. al arribar a la porta de casa, al escoltar el pas de l’aigua, amb el fred…)

Sovint, la incontinència es pot manifestar combinant aquestes dues característiques, parlem doncs d’incontinència urinària mixta.

PROLAPSES O DESCENS DELS ÒRGANS PELVIANS

La debilitat del sòl pelvià, associada a factors com ara l’impacte, l’embaràs, el part, etc, pot donar lloc a l’aparició d’un “bultet” a la vagina.

Això no és més que la caiguda o descens de les vísceres pelvianes: bufeta (cistocele), úter (uterocele),  i/o recte (rectocele).

Tant si en el cas està indicada la cirurgia com si no ho està, és imprescindible realitzar un bon tractament per tal d’activar el to de la musculatura del sòl pelvià i de la faixa abdominal, així com disminuïr la pressió abdominal amb la correcció de les sinèrgies respiratòries i d’esforç. Només així podrem garantir uns bons resultats a llarg termini.

RESTRENYIMENT CRÒNIC

Un 38% de les dones i un 12% dels homes del país pateix restrenyiment crònic. 

Els principals símptomes son les defecacions no freqüents, femptes dures, necessitat d’empènyer per evacuar i/o sensació de buidat incomplet.

La fisioteràpia coloproctològica representa un gran recurs terapèutic ja que ajuda a corregir les causes funcionals del restrenyiment.

CISTITIS DE REPETICIÓ

La cistitits és la inflamació de la bufeta produïda per una infecció o algún agent irritant.

Es considera recurrent si es pateixen 3 o més episodis en un any.

Els símptomes acostumen a ser dolor-coisor a l’orinar, freqüència miccional augmentada, molèsties al baix ventre, olor desagradable o sang a l’orina.

Sovint, pot aparèixer només 1 d’aquests símptomes, i fins i tot pot no aparèixer cap d’ells.

DISFUNCIONS SEXUALS

Tractem disfuncions sexuals tant femenines com masculines: vaginisme, dispareunia, anorgàsmia, ejaculació precoç, disfunció erèctil…

És important realitzar un diagnòstic correcte per tal de poder tractar i restablir tots els factors disfuncionals.

 ALTRES PATOLOGIES

A Fisio Salut Montgat també estem especialitzats en el tractament d’altres patologies com ara el dolor pelvià crònic, o la incontinència fecal i de gasos.

A la nostra unitat de sòl pelvià es realitza una valoració i diagnòstic personalitzat per a cada pacient, per tal d’oferir un tractament òptim i aconseguir els millors resultats en el menor temps possible.

 

  • Diagnòstic ecogràfic
  • Biofeedback ecogràfic
  • Electroestimulació
  • Tecarteràpia
  • Teràpia Manual
  • Tècniques hipopressives
  • Neuromodulació
  • Pautes domiciliàries personalitzades i adaptades

Preu de la 1a visita ( Inclou valoració + tractament): 55€

Preu per sessió: 42€

*Consulteu abonaments

Fisioteràpia Obstètrica

Sessió de fisioteràpia de 50 minuts destinada a reduïr i aliviar les molèsties pròpies de l’embaràs amb tècniques específiques de teràpia manual.

Preu per sessió: 42€

Fisioteràpia Pediàtrica

Sessió de fisioteràpia per al tractament de transtorns digestius pediàtrics com ara els còlics, gasos, restrenyiment, problemes de succió, tractament post-frenectomia lingual, etc.

Preu per sessió: 42€

Obrir chat
1
Hola, et podem ajudar?